[acf field="pre_title"]

Mia Borisvaljević iskreno :”Angelina se nije plasirala, ali amateri jesu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U vreme kada se brzo živi a mnogo radi, sve je manje slobodnog vremena koje posvećujemo sebi, svom izgledu i zdravlju. Inovativne metode u fitnesu mogu nam u takvoj situaciji biti od velike pomoći.
Fitnes studio „Mia bodi spejs“ za kratko vreme evoluirao je velikom brzinom a franšize po gradovima u Srbiji samo se šire. Danas je Beograd postao bogatiji za još jedan studio u Beogradu, a ponosna vlasnica istog Mia Borisavljević vidno preplavljena emocijama rekla nam je nešto više o konceptu i otkrila koje novine u ovom objektu mogu očekivati vežbači:

-„Na Novom Beogradu je sve ostali onako kako jeste , ovo je veći prostor pa je bilo i više prostora da ubacimo neke novitete, osim solarijuma koji nam nije primaran i prioritet mi smo se bazirali na treninge.Gledaoci znaju da imamo te trake, bicikle sa infrared sistemom i vakumom, takodje sada imamo i stepenice, traku koja nema vakum već samo zrake, tako da su ovde i drugačiji paketi. Vežbači koji su trenirali kod nas dve ipo godine mogu da dobiju nešto drugačije i nešto novo i takođe da napreduju sa svojim treninzima. Drago mi je da su ljudi iz prve ruke čuli kakvi su rezultati.“

Osvrnuli smo se i na druge teme pevačica je dala i komentar o pobedničkoj numeri koja će nas predstavljati u Liverpulu na Evrovizijskom takmičenju:

-„Ja sam jako površno ispratila ovogodišnje takmičenje, videla sam nastup dečka koji je pobedio, sviđa mi se scenski nastup, pesma je čudna nije ni bitna koliko je bitan taj nastup. Meni je žao što Angelina nije prošla bolje i dalje mislim da je trebala i da treba da se ceni da se takav afirmisan pevač kao što je Angelina prijavi na takvu manifestaciju gde su svi amateri, da se iz poštovanja prema takvim veličinama, kantautorima tako olako pristupi. Treba da bude čast nekim ljudima što se uopšte pojavila.“

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci