[acf field="pre_title"]
ISKRENO

Miki Đuričić: Promenio sam se od kako sam dobio dete

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Godinama smo ga gledali u različitim rijaliti formatima, a od kako je dobio ćerkicu Miki Đuričić je potpuno promenio način života. On je bio gost naše televizije, a otkrio nam je neke zanimljive detalje.

„Svoje vreme provodim tako što se igram sa ćerkicom, kuvam, slušam muziku. Promenio sam se od kako sam dobio dete, osećaj je drugačiji, neobično je sve. Nije mi ništa teško, a šta god treba da se uradi ja sam tu. Nekada radim udarnički, a onda odmaram po 20 dana“- rekao je Miki.

Takođe, on nam se i poverio da vodi računa o svojoj ishrani, kao i da će svom detetu usaditi zdrave navike.

„Ja sam veliki gurman, što se da videti i po meni. Čovek ne treba da preteruje u životu, nebitno da li je to alkohol ili hrana. Kada god čovek pretera, to se kasnije odrazi. Treba biti umeren u svemu i onda nema problema. Ja generalno izlazim slabo iz kuće, pa me korona nije poremetila. Uglavnom sam vezan za selo, radim po dvorištu i imam neke svoje obaveze. Nisam izašao u grad jako dugo, a prestao sam da izlazim pre nekih 5 godina. Zasitio sam se svega i stigle su me godine. Neke druge stvari me čine srećnim“- istakao je Đuričić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci