[acf field="pre_title"]
NOVA LJUBAV NA POMOLU?

Kija Kockar otkrila koje su joj novogodišnje želje

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Kristina Kija Kockar vredno radi na sebi i posvećena je svojim obavezama, a kako otkriva trenutno nema u planu da objavi neku novu pesmu. Ona vešto ume da krije svoj ljubavni život, a verujemo da mnoge zanima da li sa nekim provodi hladne novembarske dane ili je ipak usamljena.

„Nisam usamljena. Navikla sam da živim sama, to datira još od mojih mlađih dana, kada sam bila student i evo sada poslednjih par godina. Dokle god imam šta da jedem i gledam na televiziji, sve će biti okej. Mama mi nedostaje u nekim trenucima kada treba da donesem neke odluke i tek tada shavtim da nisam toliko nezavisna“- rekla je pevačica u emisiji „Premijera“ i otkrila sa kojim željama će ući u godinu koja je pred nama:

„Zaslužujem da se zaljubim. Najbitnijije mi je da ja konačno doživim takav osećaj. Do sada nisam imala prilike da sretnem osobu sa kojom će nešto da klikne. Želim da to bude spontano jer niko od nas to ne planira. Mislim da se takve stvari spontano dešavaju, a kako horoskop kaže to će biti sledeće godine“.

Podsetimo, Kija se nedavno u „DeToxic“ emisiji osvrnula na trenutno situaciju oko koronavirusa i istakla da se ne brine zbog finansijske situacije. Kako kaže, epidemija joj je donela neke prilike u kojima je zaradila dosta novca, ali da svakako ume da živi sa malo para.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci