[acf field="pre_title"]
PESME KOJE IMAJU DUŠU

Nadica Ademov: „Svaka pesma mora da se oseti“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mladu pevačicu Nadicu Ademov epidemija koronavirusa ne sprečava da vredno radi na svojoj karijeri. Jednom prilikom, ekipi Toxic televizije, otkrila je da uveliko sprema nove pesme. Iako je zauzeta oko stvaranja projekata, ona uvek nađe vremena za druženje i razgovor. Stala je i pred naše kamere, pa nam je otkrila kako je zadovoljna uspehom njenog singla „Savršena laž“ koji je radila u saradnji sa Toxic produkcijom.

„Zaista sam prezadovoljna. Pesma je odlično prošla, kako kod publike tako i kod kolega. Nisam se nadala takvom uspehom, uprvavo zbog epidemije koronavirusa koja nas je sve zadesila. Ja sam razmišljala dugo da li da objavim pesmu ili da sačekam da sve prođe. Izgleda da nisam pogrešila. Pesma je savršena i htela sam da je publika što pre čuje“- rekla je pevačica i dodala:

„Svaku pesmu moraš da osetiš. Ja uvek biram pesme po onome kako se u tom trenutku osećam. Kako tekst tako i melodiju, čak i saradnju sa kompozitorima. Mora da odgovara i energija kako bi sve to na kraju ispalo dobro. Svaka moja pesma ima neku svoju priču, a u singlu „Savršena laž“ može se pronaći svaka devojka“.

Podsetimo, nedavno se digla velika prašina nakon što je pevačica nastupala na romskoj svadbi u Rimu i vratila bakšiš koji je zaradila. Ona je imala jasan odgovor.

„Već sam dobijala pitanja vezana za tu situaciju. Stojim iza svojih reči i dela jer se time bavim već godinama, a smatram da je to sasvim normalno. Dali su veliki značaj toj priči. Dugi niz godina radim sa tim ljudima i nikada nisam imala problem. Uvek sam bila isplaćena i ispoštovana do samog kraja. Ti ljudi vole takvu vrstu veselja, vole da se dokazuju jedni drugima, ali svi mi imamo naše fiksne cene i nemamo veze sa tim bakšišom“- otkrila je Nadica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci