[acf field="pre_title"]

Legendarni pevač Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Po rečima njegovog menadžera pozlilo mu je u subotu ujutru i odmah je primljen u bolnicu. Tužne vesti saopštile su nam njegove kolege iz grupe. Naime, na instagram profilu pojavila se vest:" Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu Vam javljamo da je danas 22.01.2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski."
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandar Aki Rahimovski pevač grupe Parni valjak preminuo je u subotu u 66. godini života. Uzrok smrti se i dalje ne zna.

Po rečima njegovog menadžera pozlilo mu je u subotu ujutru i odmah je primljen u bolnicu. Tužne vesti saopštile su nam njegove kolege iz grupe. Naime, na instagram profilu pojavila se vest:“ Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu Vam javljamo da je danas 22.01.2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski.“

Rahimovski je rodjen 5. Juna 1955. godine u Nišu, a ubrzo se sa porodicom preselio u Skoplje. Sa samo 7 godina krenuo je u muzičku školu, a u tinejdžerskim godinama već je svirao u nekoliko bendova.

Grupa Parni valjak osnovana je 1975. godine i ubrzo je postalo jedan od najvećih bendova ovih prostora.

Aki nikada nije hteo da previše otkriva o svom privatnom životu. Iz prvog braka ima sina Kristijana koji je takođe muzičar, sa Igrid sa kojom je bio više od 40 godina u braku ima ćerku Dinu, a do smrti je bio sa 27 godina mlađom Barbarom sa kojom je pre 2 godine dobio ćerkicu Antoniju.

Legendarni pevač Aki Rahimovski biće sahranjen u četvrtak 27. Januara u zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja.

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci