[acf field="pre_title"]

Vanesa Šokčić o svom pokojnom prijatelju: Džej je želeo da umre u snu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Tuga zbog smrti Džeja Ramadanovskog je prevelika, a njegove kolege i prijatelji i dalje ne mogu da veruje da ih je napustio. Njegova energija, emocija, čak i tuga koju je nosio je neponovljiva, a njegova dobra prijateljica, Vanesa Šokčić je upravo pričala o tome.

-Od kada nas je Džej napustio otišao je jedan deo nas pevača, ali i deo Beograda. Tužno je, i ne umem da nađem reči da objasnim kako se osećam. Ja sam se sa Džejem družila još od 1987.godine. Bio je divan prijatelj, kolega, drug…Poštovao je sve žene, bio pravi džentlmen – rekla je Vanesa za „DeToxic“ kroz suze.

Iako i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom prijatelja, pevačica tvrdi da zna da je on želeo ovako da ode na onaj svet.

-Drago mi je da se nije mučio. Poslednji put kada sam radila sa njim, a to je bilo krajem septembra ove godine videlo se da je drugačiji i da je slabiji zbog operacije srca. Znala sam da je želeo ovako da umre, u snu, dostojanstveno. Kada bih mogla nešto da mu poručim, rekla bih mu: „Druže moj, pošto si to želeo, idi i ne okreći se“ – otkrila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci