[acf field="pre_title"]

Velikom hitu Aleksandre Mladenović kumovala je Marija Šerifović

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačicu Aleksandru Mladenović smo imali prilike da gledamo u nedelju kada je gostovala u emisiji „Tranquilo“. Za nju smo imali pripremljena pitanja o različitim temama, pa i onim škakljivim, recimo o tome ko zna sve njene tajne, prvoj ljubavi, najboljim prijateljima sa estrade, porocima i slično.

Zatim smo se dotakli priče o tome kako je zapravo nastao Aleksandrin veliki hit „Ljubav ili ludilo“. Mariji Šerifović tokom jednog muzičkog takmičenja Aleksandra je bila jedna od favorita, te je poželela da Aleksandru „odvede po hit“ kod Saška Nikolića. Takođe, pevačica nam se otvorila, pa je otkrila da je po pesmu otišla zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Urošem Živkovićem. Ideja je bila da njih dvoje snime ljubavni duet, ali kada su čuli pesmu, Uroš je bio taj kom se nije dopala pesma u duetskom aranžmanu, te su od takve ideje odustali.

Šta je dalje bilo i kako je došlo do preokreta, poslušajte u videu:

Ukoliko želite da pogledate celu emisiju „Tranquilo“ u kojoj je gost bila naša mlada i talentovana Aleksandra Mladenović, možete to učiniti već sutra, 10. decembra na Toxic TV-u u 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci