[acf field="pre_title"]

Vera Matović: „Bogata sam jer sam zdrava, a ne što imam puno novca!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Vera Matović trudi se da bude pozitivna iako je situacija zbog pandemije koronavirusa u Srbiji veoma teška. Ograničeno je radno vreme ugostiteljskih objekata, a time i dovedena u pitanje egzistencija pevača.

Naime, od marta ove godine broj nastupa je smanjen, a u poslednjih tri meseca ih čak i nema, te su mnogi estradni umetnici doživeli finansijski krah. I dok mnogi pričaju o novcu i smanjenim primanjima, folkerka Vera Matović tvrdi da je najbitnije da ostanemo zdravi.

– Jao, moje kolege često pričaju o novcu, razumem ih, ali to sada stvarno nije najbitnija stvar. Hajde da se izvučemo iz ove pandemije i da nekako preživimo, pa ćemo lako da radimo i zaradimo – tvrdi Vera u „DeToxic“ emisiji.

Šuška se na estradi već dugi niz godina da je Matovićeva jedna od najbogatijih izvođača na našoj sceni, a Vera tvrdi suprotno.

– Ko to priča da ja imam najviše para? Pa i da imam to nije njihov problem, ali ja to ne gledam tako. Znate ja sam najbogatija što imam puno prijatelja, porodicu, decu i što sam zdrava. Šta će mi novac ako nemam zdravlje. Nije bitno materijalno, bitno je kako se osećamo u duši – ponosno nam je otkrila pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci