[acf field="pre_title"]
VELIKA PODRŠKA

Žika Jakšić: „Ja sam zadovoljan kada je Dajana srećna“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

On je duhovit, šarmantan, pravi džentlmen, ali ono što je najbitnije jeste da je uvek bio iskren.  Producent i muzičar Žika Jakšić govorio je i za naše kamere, pa nam je otvorio dušu i govorio u kakvom je odnosu sa svojom bivšom suprugom Dajanom Paunović.

„Upućen sam ja u sve. Znam da Dajana ima novog dečka, to nije novo i znam ja za to već duže vreme. Podržavam je, ipak smo mi bili u braku sedam godina, a pre toga smo se zabavljali skoro dve godine. Imamo uzajamno poštovanje. Ja sam zadovoljan kada je ona srećna“- kaže Žika u „DeToxic“ emisiji i dodaje:

„Čovek treba sebi da nađe ono što mu odgovara i da mu srce bude radosno. To je prirodno. Ona je lepa i mlada, a normalno je da ima puno udvarača. Što se mene tiče, ja jesam sam ali nisam usamljen“.

Između ostalog, osvrnuo se i na svoje iskustvo sa koronavirusom.

„Bio sam bolestan negde krajem maja i među prvima koji su se susreli sa koronavirsuom. Hvala Bogu, nisam imao velikih problema. Bitno je da je sve prošlo kako treba“- ističe producent i otkriva da li bi se vakcinisao:

„Iskren da budem, ja malo drugačije gledam na to. Simptomi nisu kod mene bili toliko izraženi i valjda moj organizam tako to podnosi. Ne bih se ja sada prijavljivao za vakcinu, pustiću druge. I ja ću stići na red“.

 

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci