[acf field="pre_title"]

Dragan Kojić Keba: „Uvek sam nalazio vremena za porodicu i svoje najbliže“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dragan Kojić Keba je pevač čija karijera traje više od tri decenije, izdao je desetine albuma i kompilacija, a mnoge njegove pesme su vanvremenski hitovi. U našoj emisiji je izjavio da je sebe prozvao i doktorom za dušu, a to nam je dokazao kada je zapevao specijalno za naše gledaoce.

Folker je uvek naš rado viđen gost i sagovornik, što zbog svog vedrog duha, što zbog toga što je raspoložen za priču, ima šta da kaže, a ovog puta nam je i pevao i šalio se, pa čak malo i na naš račun.

Između ostalog, sa Kebom smo razgovarali i o tome kako provodi mesece bez nastupa, a on nam je rekao da mu je odmor neko vreme prijao, ali ga je ubrzo stigla nervoza jer ne radi. Pevač ima svoj mali studio u kom zna sebi da da ugodi, napravi atmosferu, tu komponuje, svira i peva, ali za svoju dušu i sa setom nam otkrio da mu ipak mnogo nedostaje publika.

S obzirom na to da je sada više kod kuće i dosta vremena provodi sa svojom suprugom Oljom, Keba se našalio pa rekao: „Još malo fali, pa ću joj se ispovediti“, ali je zatim ozbiljno nastavio: „Bez obzira na karijeru, uvek sam nalazio vreme za porodicu i za najbliže. Pamtim i godine besomučnog rada, iz vikenda u vikend, ali nađe se to vreme koje čovek posveti sebi i onima oko sebe. Što je manje vremena, bude i slađe.“

O ćerki Nataši koja dugo živi u Americi, koji automobil najradije vozi, zašto za sebe kaže da je čovek „visoki napon“ i koliko smo se lepo isćaskali sa Kebom, pogledajte u video prilogu „DeToxic“ emisije.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci