[acf field="pre_title"]
UŽIVA U SVOJOJ SLOBODI

Slavica Ćukteraš iskreno: Još uvek nisam spremna za novu vezu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

O pevačici Slavici Ćukteraš se već neko vreme piše u medijima, kako zbog zdravstvenih problema koje je imala, tako i oko njenog bivšeg supruga. Naime, godinu dana nakon razvoda sa fudbalerom s kojim ima ćerku Viktoriju, ona je rešila da konačno progovori. U jednom intervjuu oktrila je kako se sada oseća i kako to izgleda iz njene perspektive.

„Prirodno i normalno. Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, a ljubavi joj ne fali ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina“-rekla je Slavica za Kurir i dodala da kada nestane ljubav, nestaje sve.

Takođe, nedavno je izjavila da ima udvarače, pa je mnoge zanimalo da li se pojavio neko novi ko zadovoljava njene kriterijume pravog muškarca i ko može da joj parira.

„Čini mi se da ja još nisam spremna za novu vezu. Imam udvarače, ali nije to ništa. Nisam raspoložena za takvo nešto. Lepo mi je samoj“-otkrila je pevačica.

Podsetimo, koronavirus preležala je i Slavica, kao i njena koleginica i bliska prijateljica Milica Todorović. Iako je imala blaže simptome i bila u samoizolaciji, ovaj virus joj je ostavio posledice. Na Instagram profilu podelila je kako ima probleme sa sluhom, pa se nadamo da će uskoro to rešiti.

Nedavno je u „DeToxic“ emisiji oktrila kako je provodila vreme u samoizolaciji, ali i kakvo je njeno mišljenje na zle komentare da je anoreksična.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci