[acf field="pre_title"]
SESTRE SE DRŽE ZAJEDNO

Edita: Luna ima moju bezuslovnu podršku…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Da su sestre uvek tu jedna za drugu oduvek je važilo, a to su sada pokazale i Edita Aradinović i Luna Đogani. Iako se dugo pisale da pevačice nisu u dobrim odnosima, Edita je to demantovala kada je u „DeToxic“ emisiji Luni čestitala veridbu. Osim lepih reči i saveta za brak, pevačica je otkrila da u svemu podržava Lunu i da je znala da je uvek imala njenu podršku.

Osim što je u dobrim odnosima sa Lunom, Edita je pričala i o svojoj starioj sestri Indi.

-Ja Indi nisam videla mesec dana i oduševila sam se koliko je smršla. Ipak, možda to ide i previše brzo jer ona mršavi svaki dan po jedan kilogram, skoro je došla i na moju kilažu. Iz cele te teške priče je izašla kao borac. Ponosna sam nju. Mnogo sam srećna što se polako vraća na scenu i znam kakve ludačke pesme će pokazati publici. Savetujem je i volim da učestvujem sa njom u tom procesu stvaranja – rekla je Edita.

Osim što je otkrila da će njena sestra da napravi bum sa novim numerama, nije mogla da drži jezik za zubima pa je ispričala da na novom album radi i njena koleginica i drugarica Marina Visković. Kaže da i njoj pomaže i da je oduševljena kakve je pesme uradila.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci