[acf field="pre_title"]
STIŽE NOVI HIT

Indi Aradinović: Spremite se za novu pesmu koja će nadmašiti sve

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svi pričaju o neverovatnoj transfromaciji pevačice Indi Aradinović koja smršala čak 30 kilograma. Ona je za „DeToxic“ emisiju otvoreno pričala kako je uspela da svoju figuru dovede u red.

„Ja sam sada zadovoljna svojim izgledom i onim što sam postigla, pogotovo kako sam došla do željenog cilja. Pohvalila bih i svog kolegu Darka Lazića jer samo mi možemo da znamo kroz šta smo sve prošli. To možda izgleda sjajno i bajno, ali kada je došlo do komplikacija tada je usledio pravi pakao. Imali ste prilike to da vidite na mojim fotografijama iz bolnice. Sada je sve to iza mene i hvala Bogu na takvom iskušenju jer sam izašla iz toga još jača. Drugarica koja me je čekala na aerodromu nije me prepoznala po figuri nego po kosi“ – sa ponosom je rekla pevačica.

Takođe, priprema novu pesmu koja, na iščekivanje svih, izlazi već sredinom septembra.

„Do sada sam bila sigurna da hit „Bato bre“ ne može da se nadmaši i dugi niz godina mi je odgovor na to bio NE, ali sam sada ubuđena da može jer sam za publiku spremila jednu ozbiljnu pesmu. Nije kao da pretim i obećavam nešto, ali sam ja poznata kao neko ko peva tako vrcave i čudne pesme, nešto što se ne čuje svaki dan. Spremite se uskoro za druženje, ali neću vam mnogo otkrivati“ – rekla je Indira kroz osmeh.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci