[acf field="pre_title"]
OPREZNA

Indi Aradinović: Svaki dan se suočavam sa novim strahom

"Sada je najbitnije da se sačuvamo" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Inidra Aradinović je samo za DeToxic emisiju govorila o tome kako se oseća nakon teškog oporavka zbog smanjivanja želuca. Mnogi joj govore da izgleda sveže i da sija kao na početku svoje karijere.

„Osećam se sjajno i izgledam kao sa početka karijere. Hvale me mnogo i svaki put kada me ljudi negde sretnu pitaju kako sam, što mi izuzetno znači. To je i najbitnije, zdravlje. Samo me sada korona plaši, da je ne dobijem.“ – rekla je Indi.

Pevačica je istakla i da zbog epidemije skoro uopšte ne razmišlja o nastupima.

„Ne razmišljam o nastupima previše. Sada je najbitnije da se sačuvamo i da budemo humani. Trebalo bi da ispratimo i ovaj drugi talas, a i treći ako se pojavi do kraja godine. Pitanje je šta će se dešavati sa sledećom godinom, jer se svaki dan suočavamo sa nekim novim strahom.“ – rekla je pevačica.

Indi se ne plaši da kaže šta iskreno misli i poznata je po svom britkom jeziku, ali ističe da je zbog toga mnogo puta bila povređena.

„Ja sam ovakva kakva jesam, oštra na jeziku, britka i iskrena. Ne baš uvek, jer nije pametno i to mi se često obilo u glavu. Nekome nešto što je lepo, meni nije i nemam problem da to kažem“ – rekla je Indira.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci