[acf field="pre_title"]
PODRŠKA KOLEGINICI

Jelena Tomašević: Eminin trud se isplatio

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna je od naših najlepših i najtalentovanijih pevačica, a na njene balade retko ko ostane imun. Naravno, reč je o Jeleni Tomašević. Mi smo se sa njom sreli na promociji kozmetičke linije Emine Jahović, a moramo priznati da smo je jedva prepoznali zbog nove boje kose. Ona je za naše kamere pričala o nečemu što ženska populacija najviše voli-šminkaju.

„Valjda me toliko znate pa čak i kad promenim frizuru možete da me prepoznate“-rekla je Jelena kroz smeh pa dodala:

„Što se tiče mog lica, ja već godinama imam svog dermatologa i kod nje odlazim s vremena na vreme, ali ono što praktikujem, kao i svaka žena, je skidanje ove teške šminke koju koristimo za razna snimanja. Prvo ide mleko, pa pranje lica i onda serum i krema. Moguće je nekada da preteramo sa šminkom, ali zar to nije i naša čar, kada nam je do toga“.

Imala je i reči hvale za svoju koleginicu Eminu Jahović, pa joj je poručila ovo:

„Ovo je ogroman poduhvat i retko ko može da se upusti u ovo, tako da joj skidam kapu za sve što je do sada uradila i postigla. Ne mislim samo na kozmetika i parfeme u koje već godinama ulaže trud, nego i na pisanje pesama i tekstova. Ne samo za sebe, već i za druge. Meni je napisala pesmu „Vertigo“ koja je postala veliki hit. Neverovatno je koliko je kreativna i tu svoju kreativnost umnožava i čini mi se da je sve bolja i bolja“-rekla je pevačica za „DeToxic“ emisiju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci