[acf field="pre_title"]
OTVORENO O KARIJERI

Ana Kokić: Bila sam u depresiji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ana Kokić jedna je od najatraktivnijih na našoj javnoj sceni i poznato je da mami muške uzdahe. Nedavno je promenila i svoj imidž kada je svoju dugu plavu kosu ošišala što je mnoge šokiralo. Iza sebe ima brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom i dve ćerkice, ali ona nije neko ko često otkriva detalje iz svog privatnog života. Skoro je u emisiji „Ekskluzivno“ pričala o svom početku karijere, ali i o trenutnoj krizi koja vlada na muzičkoj sceni.

„Kada sam objavila svoj prvi album nisam bila svesna niti popularnosti, niti hitova koje sam napravila. Imala sam puno posla i bila sam vredna. Vežbala sam i radila po ceo dan. Jednostavno sam morala da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Na samom početku, više su moji saradnici bili svesni šta se dešava oko mene nego ja. Meni je bilo bitno da snimim dobre pesme i da ulažem u njih, a tada nije bilo toliko popularno da se snimaju spotovi. Tada je bio akcenat da se pojaviš u emisiji“-ispričala je pevačica.

„Po prvi put mogu priznati da sam se ulenjila. Kao i većina kolega, ja takođe, ne radim. Trenutna situacija dovela me je do toga da malo više počnem da cenim svoj posao. Bila sam u depresiji jer nisam mogla da radim nešto što najviše volim i kada su ti ruke vezane“-priznala je Ana u emisiji Ekskluzivno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci