[acf field="pre_title"]
ROĐENDANSKE ŽELJE

Milica Todorović: Želim da se ostvarim kao majka

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Milica Todorović skoro je proslavila jubilarni 30. rođendan koji je, naravno, Toxic ekipa ispratila, a sada je konačno stala i pred naše kamere. Uvek raspoložena za razgovor i šalu, sa osmehom na licu otkrila nam je šta je to sebi lepo poželela, kao i koji je poseban povod njenog odlaska u Tursku.

„Žurka je bila super! Ne osećam se kao da imam 30. godina, a volela bih u ovoj novoj deceniji mog života da više poradim na svojoj karijeri i da se ostvarim kao majka. Imam puno nekih lepih željica“-rekla je Milica za DeToxic emisiju pa dodala:

„Stalno se priča i o mom odlasku u Tursku i operaciji, a meni je zdravlje uvek na prvom mestu. Odlagala sam to dugi niz godina. Tražila sam dobrog doktora jer nikada nisam imala operacije i bila sam uplašena. Svakako nisam htela da mi neko nešto napravi što ne želim i da ne izgledam lepo. Dakle, nije bilo iz estetskih razloga već iz zdravstvenih. Osam godina sam koristila kapi za nos.“

Podsetimo, pre mesec dana Milica je objavila novu pesmu „Uno beso“ koja broji već 3 miliona pregleda. Spot je snimila u saradnji sa Toxic produkcijom, a svojim vrelim plesom i zavodljivim izgledom je zapalila trending. Povodom toga imala je i šta da kaže.

„Super mi je muzika i taj latino ritam, pa je tako i dosta drugačija. Oduševljena sam bila kada sam je čula jer do sada nisam snimala ništa slično. Pamti se brzo. Čestitke sam dobijala uglavnom putem društvenih mreža, ali naravno bilo je i privatno“-rekla je lepa Kruševljanka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci