[acf field="pre_title"]
IZA SCENE

Katarina Didanović: Ovaj spot je bio veliki izazov za mene

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao što i sami znate, „Robinja“ je napokon stigla. Katarina Didanović je objavila svoj novi singl, a na spot muški deo populacije nije ostavio ravnodušnim. Uvek raspoložena za razgovor sa ekipom DeToxic emisije, za naše kamere otkrila je zanimljive detalje sa snimanja spota.

„Kao što možete primetiti, na snimanju je jako zabavno. Bili smo vredni i prethodnih dana. Lepe su scene, izazovne i moram priznati jedan veliki poduhvat za mene. Pomeramo granice i u skladu sa pesmom nadam se da će sve dobro ispasti. Nova pesma je spremna bila pre godinu dana, tako da sam rešila da je sada objavim i ekranizujem. Bože zdravlja, nadam se da će sve ovo proći i da će ljudi moći više da je slušaju na nastupima“-rekla je pevačica i dodala:

„Sve te vrele scene treba doživeti glumački i umetnički, pa samim tim tako i radim. Treba biti fokusiran na ono što radite i imati neku viziju, ali uz pomoć sjajnog tima sve je išlo kako treba. Zahvalna sam na svemu, čitava atmosfera je bila divna, od beauty tima do koreografa. Uživala sam na snimaju.“

Takođe, ona je jedna od pevačica koja je sarađivala sa Rastom, pa nam je ispričala kako je to izgledalo.

„Bila je lepa saradnja. On je jedan veliki umetnik. Uživala sam dok smo stvarali tu pesmu. Na snimanju spota je bilo jako interesantno. Na kraju krajeva, nešto sam i naučila od njega. Ja sam takva, volim da posmatram ljude kako rade i mogu da kažem da posle toga drugačije gledam na posao“-rekla je Katarina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci