[acf field="pre_title"]
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Goga Sekulić: Današnje devojke su spremne na sve

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Goga Sekulić se ostvarila u ulozi majke, pa se samim tim i njen način života promenio. Ipak, ne odustaje od toga da održava svoju liniju, brine o svom licu, ali i da se bavim nečim u čemu je ranije uvek uživala-muzikom. Skoro je gostovala u emisji „Premijera“ i istakla da joj u poslednje vreme prija da bude bez šminke.

„Svi znaju privatno da sam bez šminke. Tako se najbolje osećam, a kada se šminkam, tu ima par šminkera koje ja volim. Ne mogu sada da se pojavim u jutarnjem programu sa kilo šminke, kao kada je snimanje spota ili nešto slično“-rekla je Goga pa se prisetila i svog početka karijere:

„U moje vreme, kada se počinjala karijera, poštovali su se ljudi sa kojima radiš. Sada se zaboravilo dosta toga ko je šta za koga učinio. Nekako pratimo dešavanja i živimo kako se nameće. Borba je svaki dan“.

Pevačica je u skladnom braku sa svetskim prvakom u brazilskoj džijudžici Urošem Domanovićem. Ona već neko vreme boravi u Beogradu sa svojim sinom, dok joj je muž u Švajcarskoj, pa se iz tih razloga spekulisalo da imaju „trzavice“. Međutim, ona je nedavno gosotovala u DeToxic emisiji i otklonila sve sumnje rekavši da je to njihov način života na koji su pristali zbog posla i da su u najboljim odonosima.

U emisiji „Premijera“ dotakla se i današnjih devojaka koje su zbog muškarca spremne na sve.

„Ja sam rekla da se danas sve brzo dešava. Uglavnom ide 10 žena na jednog muškarca. Spremne su da ulaze u avanture sa zauzetim muškarcima. Pričam sa devojkama koje se žale da ne mogu da imaju ozbiljnu vezu. Žao mi je, svakog čega svoja sudbina“-rekla je pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci