[acf field="pre_title"]
VOLI DA SARAĐUJE SA KOLEGAMA

Nadica Ademov otkrila: Ja sam dama i domaćica…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

I dok vredno radi na svojoj karijeri i samo ređa hitove, Nadica Ademov, uvek nađe vremena i za svoje kolege. Naime, atraktivna crnka je jedna od aktera u novom spotu pevača Samo Boba. Osim Nadice, u spotu su uloge dobili i dosta njenih kolega, a naravno producent ovog mini filma, koji bi uskoro trebalo da izađe, je Šaran Allegro.

-Moja uloga u ovom spotu je da budem fina, dama i domaćica. Ja sam ona žena kojoj se muž uvek vraća kući. Znam da je mnoge zanimalo kako me je Šaran dovukao da glumim u spotu. Znate, to bile muke žive. Ja dugo nisam bila u Beogradu, a Šaran me zvao svaki dan i govorio: „Ženo, kada dolaziš? Ovaj spot ne može da se završi bez tebe.“ I eto, sad smo to snimili, uživala sam i nadam se da će da bude sve super – rekla je Nadica za „DeToxic“.

I dok čeka da se vrati poslu i nastupima prizanje da joj je pomalo čak i dosadno. Kaže da najviše vremena provodi kod kuće i ne može da dočeka dan kada će da se druži sa publikom. A dok ne radi, Nadica uživa u svojoj novoj pesmi koju je radila sa Toxic produkcijom.

-Toxic i ja duže vreme sarađujemo i sa vama mi uvek prođe super vreme. Kako se kaže, kako na papiru tako i na delu. Spot za pesmu „Savršena laž“ je urađen baš onako kako sam ja želela. Sigurna sam da nije bilo Toxica da ovaj spot ne bi bio ovako dobar – iskreno je rekla pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci