[acf field="pre_title"]
SLAŽE SE SUPER SA EKIPOM

Nikola Rakočević: „Pevačicu“ bi i HBO trebalo da emituje koliko je dobra serija

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naš pozorišni, televizijski i filmski glumac Nikola Rakočević član je ekipe serije „Pevačica“ oko koje se digla velika fama poslednjih nedelja. Pompa oko serije prvo je nastala jer je scenario rađen o životu pokojne pevačice Jelene Marjanović. A, onda se nastavila jer je glavnu žesnku ulogu dobila zapravo pevačica Milica Pavlović. Ekipa DeToxic emisije je bila na snimanju serije „Pevačica“, a Nikola je za naše kamere otkrio nešto više o njegovoj ulozi.

-Igram estradnog menadžera, tačnije menadžera Milice Pavlović. Zabavna mi je uloga, ali je pre svega zanimljiva profesija. Uvek je neka jurnjava, malo se pravite važni i prodajete zvezdu. To mi je jako interesantno, a i dinamično. Ja zapravo nemam neki određeni princip kako spremam uloge. Prvo pročitam scenario kako bih znao šta treba da se desi, pa onda analiziram. Dosta čitam, raspitujem se i malo slušam muziku kako bih se opustio – rekao je Nikola.

I dok je Rakočeviću potpuno prirodno da Milica Pavlović glumi u seriji, javnost je podeljena oko njene glume. Nikola nam je oktrio kakva je saradnja sa njom.

-Milica je jako komunikativna osoba i samim tim olakšava saradnju. To je ono što je izuzetno važno, za svakog kolegu, ne samo za glumce već i za celu ekipu van scene, tačnije za one iza kamere. Vrlo je bitno da možete da stvorite lepu komunikaciju sa ljudima. Tako se uspostavlja dogovor i tada je sve lakše da se realizuje. Sve odlično funkcioniše i ne mogu da se žalim – dodao je glumac.

Pošto je mladi Nikola jedan od naših najnajgrađivanijih umetnika, prokomentarisao je scenario i otkrio da je fantastičan. Smatra da je cela ekipa odlična, da su već dobro uigran tim i da čak ni HBO ne bi trebalo da bude sramota kada bi emitovali ovakvu seriju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci