[acf field="pre_title"]
NAJLEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN

Ana Bekuta: Dobila sam poljubac u ponoć

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uvek se trudimo da budemo na pravom mestu i u pravo vreme, te smo tako sa pevačicom Anom Bekutom proslavili njen 61. rođendan. Ekipa „DeToxic“ emisije je imala iznenađenje za nju, a ona je sa nama podelila utiske i otkrila detalje o koncertu koji bi trebalo da se održi u oktobru.

„Vodim pristojan život, imam uspešnu i plodnu karijeru tako da sebi želim dobro zdravlje i mojim najbližima. To je ono što će me uvek radovati u budućnosti. Svojim kolegama sam se obradovala jer su mi nedostajali i srećna sam što ću svoj rođendan proslaviti uz njih“ – rekla je pevačica.

„Rođendan sam dočekala i od svog muža dobila poljubac u ponoć, a za koncert se iskreno nadam da će se održati. Ne zavisi ništa od mene i nije sve pod mojom kontrolom tako da ću 15. septembra doneti konačnu odluku da li će koncerta biti. Sve zavisi od situacije koja se bude odvijala“ – dodala je Ana.

Priznala nam je da su joj iznenadni odmor i pauza od posla veoma prijali.

„Korona mi je na privatnom polju donela dobro jer sam se konačno posvetila sebi i svojoj porodici. Zaista sam se odmorila. Trenirala sam i šetala što mi je jako prijalo. Što se posla tiče ne želim mnogo da pričam i da se žalim, ali preživela sam i to“ – podelila je sa nama pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci