[acf field="pre_title"]

Tijana Bogićević: Uvek možemo da budemo kreativni, to je do nas

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pop pevačicu Tijanu Bogićević ekipa Toxic televizije zatekla je pred projekciju filma u jednom bioskopu, ali i nespremnu u činjenici da bi film u ovom bioskopu mogla odgledati i u krevetu. Ona to nije videla tako, te joj je naša voditeljka pojasnila kako to zaista jesu kreveti, čime je Tijanu podstrekla na interesantna razmišljanja. Palo je par šala na taj račun što možete čuti u prilogu. „DeToxic“ ekipa  i Tijana lepo su se zabavili i oraspoložili i nastavili priču u pravcu normalizacije naših života sa virusom koji evidentno neće posustati još neko vreme.

-Drago mi je se otvorio bioskop i da će napokon da krene malo da se živi život, jer dosta dugo smo bili u čudu, šta nam je činiti. Da li izaći, da li ostati kod kuće, da li je primereno uopšte provoditi se u ovo doba? Međutim, shvatili smo da je virus tu i očigledno nigde ne ide, tako da moramo ipak da nastavimo život.

Lepa Novosađanka od 2015. godine udata je za muzičara Mark Robertsona i živi na relaciji Boston-Novi Sad. Zbog koronavirusa i obustavljenih letova, duže vreme je bila razdvojena od supruga. Međutim, čim se ukazala prva prilika uspela je da se dovije i otputuje do Amerike gde su proveli mesec i po dana zajedno.

– Mi smo već navikli da budemo razdvojeni, ja sam često u Srbiji. Možda zvuči malo čudno, ali nije nam tako strašno palo.

Takođe, osvrnula se na disciplinu bostonskog stanovništva kada je reč o nošenju maski uvek i svuda. Pomenula je da je i u teretani po sat vremena trenirala pod maskom, jer drugačije nije dozvoljeno.

Tijanu je proslavila numera „Tražim“, a njen album „Čudo“ je odlično prošao gde je balada „Hajde onda ništa“ pobrala najveće simpatije publike. Sada je u planu da objavi jedan singl koji je napravila zajedno sa svojim, kako kaže, super timom. S obzirom na to da ni ona, kao i većina muzičara nigde ne nastupa, smatra da niko nije sprečen da bude kreativan, te se nadovezala:

– Jednu pesmu sam izbacila dok je na onih nedelju dana „prošla“ korona, ali drugi singl koji je trebalo da izađe, za sad, sam stopirala. Biće muzike. – optimistično nam je rekla za kraj razgovora.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci