[acf field="pre_title"]
POSVEĆENA KARIJERI

Rialda: Ne udajem se!

"To će se desiti u pravom trenutku" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dok svi pokušavaju da se vrate normalnom životu i obavezama, pevačica Rialda uveliko radi punom parom. Sa njom smo se sreli na snimanju njenog novog spota koji je radila sa Toxic produkcijom. Za DeToxic kamere pričala je svoje doživljaje sa snimanja.

„Ovo je već drugi spot koji radim sa Toxic produkcijom. Spremamo spektakl. Htela sam da u ovom spotu najveći fokus bude na meni jer prethodni spot „Karmin“ sve vreme ima neku radnju. Super mi je na snimanju, družimo se i nisam imala neke stresne situacije“ – rekla je lepa pevačica.

„Uglavnom, uvek želim da budem gola u spotu, ali me na kraju obuku. „Karmin“ je imao drugu tematiku, drugačija je pesma od ove, ali meni i jeste poenta da se kroz stil i žanr transformišem kako ne bi bilo sve isto“ – dodala je Rialda kroz osmeh.

Otkrila nam je da li još uvek veruje u iskrenu i pravu ljubav.

„Naravno da verujem. Ja sam neko ko je mnogo emotivan i mene ljubav pokreće. Daje mi inspiraciju, ali mi to trenutno nije prioritet. Verujem, želim i smatram da će to da se desi u pravom trenutku. Što bi moj tata rekao, došla sam u Beograd da radim, a ne da se udam. Sada sam maksimalmo fokusirana na sebe i negde moram da opravdam neka očekivanja. Želim sada da iskoristim svoju mladost i talenat, sve ono što imam i što mi je dato. Sve ostalo će doći kada treba“ – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci