[acf field="pre_title"]

Prepustili se strastima: Šaran i Electra Elite uhvaćeni kako se ljube

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Da od Šarana Alegra možemo sve da očekujemo već smo videli u četiri emisije „Sharanove radionice“. Pokazao je da je duhovit, liberalan, zanimljiv, snalažljiv, da ima sjajnu moć ubeđivanja i da u svakom trenutku ume da „otvori“ svoje sagovornike, a sada je otišao i korak dalje.

Naime, naš domaćin je ugostio pevačicu Vanju Mijatović, rijaliti zvezdu Mikija Đuričića, kao i transrodnu pevačicu, Electru Elite. Pesme nije falilo, dobre šale takođe, ali u ovoj epizodi sevale su i varnice.

Electra Elite
Electra Elite, foto: Toxic

Vrelu atmosferu u radionici podigla je još više transrodna pevačica Electra Elite, što svojom pojavom, što očiglednim koketiranjem sa našim domaćinom koji joj na kraju nije odoleo. Pred sam kraj emisije, Šaran i Electra su doveli atmosferu do usijanja i poljubili se. Zbog holivudskog poljupca, nastao je muk u radionici, a domaćin i pevačica još jednom su pokazali da su pravi šoumeni.

Za dobru muziku zadužen je kao i uvek, orkestar Borka Radivojevića, a tu je i pojačanje – pomoćnik Tazz, ujna Ratomirka i neodoljivi pas Šapica. U ovoj epizodi ugostili smo i sjajnog Radeta Kosmajca koji je bio naš muzički gost.

Zato večeras, u 22h gledajte Toxic TV i „Sharanovu radionicu“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci