[acf field="pre_title"]

MUK U STUDIJU! VANJA MIJATOVIĆ JECALA I GRCALA U SUZAMA ZBOG STEFANA USILJANINA “Sad si me razneo!” Pevačica jedva došla sebi!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U subotu, 6.jula od 23h na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, svoju životnu ispovest pričaće popularna pevačica VANJA MIJATOVIĆ.

Malo ko u javnosti zna da je Vanjino pravo ime Ivana Mijatović.

Foto: printscreen Hype tv/ilustracija/

Govorila je u emisiji da joj je mama Snežana po rođenju dala dva imena, da bi ona kada odraste mogla da bira koje želi da prisvoji. Tako da će uskoro i u svojim dokumentima da promeni ime Ivana u Vanja.
U ovoj životnoj ispovesti Vanja će govoriti o svom privatnom životu do najsitnijih detalja što javnost do sada nije znala.

Pevačica jedva došla sebi!

Pričala je o svom detinjstvu u rodnom Kraljevu, odrastanju, o svojim roditeljima, rođenom bratu Vladanu, o bivšim ljubavima, o sadašnjem suprugu Aleksandru.

Foto: printscreen/Hype tv/

Prisetila se i svojih početaka muzičke karijere.

Kada je voditelj spomenuo njenu baku, maminu mamu Blagicu koja je preminula 2017-e godine, pevačica je sa suzama u očima govorila sve najlepše o svojoj najvoljenijoj osobi.

Govorila je i o tome koliko se njena baka mučila u životu, pa je Mijatovićeva naglasila da je neko iz familije njenoj baki branio da jede, pa je pevačica imala i poruku za te ljude.

2013.-e godine Vanja je sa kolegama Stefanom Petrušićem i Anom Sević doživela veliku saobraćajnu nesreću na auto putu Beograd-Novi Sad.

Vanja je ispričala detalje te velike nezgode iz koje je zadobila višestruke prelome grudnog koša i prelom tri pršljena.

Vanja se oporavljala šest meseci uz pomoć fizioterapeuta, majke, porodice i medicinskih stručnih lica.

Mijatovićka u jednom trenutku nije mogla da obuzda svoje emocije, pa je počela da jeca u emisiji zbog jedne osobe. Voditelj Stefan Usiljanin je “naterao” suze na oči pevačici jednim gestom.

“Sad si me razneo!” -kroz jecaje i suze rekla je Vanja Mijatović Usiljaninu.

U jednom trenutku bio je muk u studiju, gde je Vanja jedva došla sebi.

Hype.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci