[acf field="pre_title"]
VANJA ILI IVANA?

Vanja Mijatović otkrila svoje pravo ime

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Vanja Mijatović jedna je od omiljenih među kolegama, a svojim glasom osvojila je srca mnogih. Uvek je raspoložena za razgovor i druženje. Međutim, neki detalji iz njenog života su još uvek nepoznati javnosti. Veoma mali broj ljudi zna da njeno ime nije Vanja. Pevačica je bila gost u novoj epizodi emisije „Sharanova radonica“ i otkrila je šta zapravo istina.

„Moje drugo ime je Ivana. Zapravo, mama mi je dala dva imena kada sam se rodila. Ivana su napisali u dokumentima, ali me svi od malena zovu Vanja. Uskoro ću i promeniti ime. Sva ta papirologija me zamara pa zato odugovlačim, ali ću sigurno to uraditi u skorije vreme. Prezime neću menjati. Pripremiću ja njegove roditelje na to, kada dođe vreme“- istakla je pevačica za naše kamere.

Podsetimo, pevačica je nedavno objavila kako će stati na ludi kamen. Međutim, zbog epidemije koronavirusa svi planovi su za sada obustavljeni. Takođe, samo u „DeToxic“ emisiji možete videti kako Vanja sa našom ekipom bira venčanicu za ovaj poseban dan. Usput nam je pričala o svom vereniku, ali o detaljima njihovog odnosa.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci