[acf field="pre_title"]
ISKRENO PROGOVORILA O ODNOSU SA SUPRUGOM

Marta Savić otrkila sve o razvodu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marta Savić važi za jednu od najjačih vokala sa naše muzičke scene, a svoj talenat pokazuje još od malih nogu. Pevačica je u braku sa folkerom Miletom Kitićem, a mnoge zanima njihov zajednički život o kojem retko šta i otkrivaju. Često su na udaru javnosti jer se u medijima piše da joj je suprug neveran. Sada je odjeknula vest da se razvode, a Marta je u jednom intervjuu istakla šta je zapravo istina.

„Navikla sam, ni sama ne znam koji me put razvode. Komšije mogu da kažu šta im je volja, niti se družim sa njima, niti imam komunikaciju, niti žive sa mnom da znaju šta se dešava u mom životu i braku. Istina je da me nisu viđali od marta, ali sam se ja u avgustu vratila u Beograd. Lepo se odmorila i sada sam tu. Zajedno sa Miletom i ćerkom, tako da se ne razvodim“- rekla je pevačica.

S obirom na epidemiološku sitaciju, njenu publiku je zanimalo da li će nastupati za Novu godinu.

„Biće kako mora, mi zaista poštujemo sve mere koje su donete, drugačije ne može, a ja se ne opterećujem situacijom, jer realno da promenim ne mogu ništa osim da poštujem propise. Eto mi se u kući ne opterećujemo, bar tu ne mogu da nam donesu mere. Biće kako mora, samo je bitno da svi sve međusobno poštujemo“- otkrila je Marta.

Njihova ćerka Elena Kitić važi za jednu od najlepših devojaka na našoj estradi. Nema sumnje da je svoj talenat nasledila od roditelja, a proslavila se pesmom „Folira“ koja na YouTube-u ima oko 35 miliona pregleda. Takođe, Mile Kitić je nedavno u „DeToxic“ emisji pričao koliko ulaže u karijeru njegove ćerke, što je mnoge i zanimalo.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
[]

- Mesto za Vašu reklamu -

spot_img

Najnoviji članci