[acf field="pre_title"]
DEMANTOVALA SVE

Marija Šerifović se oglasila povodom prevare

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula vest da pevačica Marija Šerifović organizuje nagradnu igru. Međutim, ona je sve demantovala i obavestila svoje pratioce da je reč o prevari. Takođe, naglasila je da će angažovati svoj advokatski tim kako bi što pre rešila ovu situaciju, s obzirom na to da je njeno ime zloupotrebljeno.

„Dragi ljudi, dobila sam veliki broj poruka u vezi sa izvesnom nagradnom igrom koju navodno ja organizujem, u kojoj pobednicima delim pare. To je apsolutna neistina. Nikakvu nagradnu igru takve vrste nisam, niti ću da organizujem. Molim vas da istu prijavite Fejsbuku/Instagramu. Moj advokatski tim zajedno sa nadležnim organima radi na rasvetljavanju slučaja. Hvala unapred. Molim vas nemojte da nasedate na takve stvari“- napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Marija je nedavno u jednom intervjuu pričala o svojim kolegama, ali o njenom „oštrom“ jeziku, te je istakla da publika najviše ceni to što je iskrena. Dotakla se i svoje jutjuberske „karijere“ i otkrila da li sebe smatra konkurencijom.

S obzirom na epidemiju koronavirusa, pevačica je nekoliko puta naglasila da bi trebalo da se poštuju nove mere, kao i da voli što je u Beogradu lepo, čisto i mirno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci