[acf field="pre_title"]

Gasttozz i Alexandra Matrix večeras u emisiji “Tranquilo” – lavina pozitive koja se ne propušta!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ovonedeljno “Tranquilo” druženje obilovaće smehom i pozitivom, a kako i ne bi kada je Tijana Randjelović ovoga puta ugostila najpre Nenada Marinkovića Gasttozza a potom im se pridružila i Alexandra Matrix.

Gasttozz i Alexandra Matrix večeras u emisiji “Tranquilo” - lavina pozitive koja se ne propušta!
Nenad Marinković Gasttozz, foto: Toxic

Na samom početku, Gasttozz je priznao da je popio koju čašicu žestine, te je otvoreno pričao o svom životu, počecima, snovima, ljubavi, rijaliti programima…

Prvi srpski jutjuber, multitalentovani mladić, rešio je da se iz Pariza vrati u rodnu Srbiju i svoje “pozitivno ludilo” prenese tada široj javnosti a danas armiji fanova, bez čije podrške, kako sam ističe ne bi uspeo. U razgovoru sa Tijanom, istakao je da ovaj Gasttozz koga znamo svi, živi u njemu 11 godina, da je prošao velike borbe u životu, izgubivši najbitniju osobu u životu – majku, da odlično zna kako je biti i na vrhu i na dnu, i psihički i finansijski, da je izuzetno emotivan, iako možda ne deluje ljudima tako u prvi mah, da je još kao klinac imao svoj fazon i znao da će se talentom i neposrednošću probiti na javnu scenu, i da nije jedan lik, već mnogo ličnosti u jednom čoveku. Sa svojom ekipom muzičara, zapevao je “Miki Milane” a potom naš studio pretvorio u kafanu koja mu, kako ističe – mnogo nedostaje. Maestralni James na gitari i pevač Albert, napravili su odličnu atmosferu koju je potom dodatno zagrejala fantastična Alexandra Matrix.

Gasttozz i Alexandra Matrix večeras u emisiji “Tranquilo” - lavina pozitive koja se ne propušta!
Aleksandra Matrix, foto: Toxic

Talentovana mlada devojka koja je postala prepoznatljiva po vrhunskim mashup-ovima, ispričala je kako je došlo do dueta sa Gasttozzom, kakvi su planovi nje i njenog Matrix benda i zapevala uživo nekoliko čuvenih hitova.

Iskrene priče, spontanost, pozitiva i dobra muzika – najbolja su pozivnica da ne propustite ovo izdanje emisije “Tranquilo”, večeras, samo na Toxic Folk kanalu, od 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci