[acf field="pre_title"]

Hurricane: „Nama se novogodišnja želja već ostvarila“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Prva emisija „Tranquilo“ u 2021.godini, nesumnjivo je bila odličan start i miks dobre energije, vrhunske muzike i kao što i sam naziv kaže – laganog, opuštenog, „tranquilo“ raspoloženja koje će, verujemo, sve pratiti u ovoj godini.

Devojke koje čine sastav „Hurricane“ sumirale su sa Tijanom utiske iz 2020. godine, koja je bila puna promena, nekih željenih, ali mnogih, nažalost, neplaniranih. Ivana, Sanja i Ksenia nisu otišle na čuveni „Eurosong 2020“, ali sa svojim timom saradnika predano su radile na novim projektima.

Hurricane: "Nama se novogodišnja želja već ostvarila"
„Tranquilo“, foto: Toxic

Prezentovale su tri nove numere i tri video spota u kojima su zasijale u svom punom sjaju. Kako same ističu, izuzetno su ponosne i srećne što su uprkos teškoj godini, bile kreativne i vredne.

„Tranquilo, foto: Toxic

Još puno iznenadjenja očekuje publiku u narednom periodu od ovog uragana, a ono što su zvanično potvrdile, gostujući u emisiji „Tranquilo“, jeste vest da će popularni trio predstavljati Srbiju na prestižnom takmičenju „Eurosong“, u maju 2021. godine u Roterdamu, sa novom pesmom.

„Tranquilo“, foto: Toxic

– Nama se novogodišnja želja već ostvarila. Mi smo predstavnice Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji – istakla je Ksenia u emisiji, a potom su sve tri devojke Deda Mraza zamolile za pobedu na takmičenju.

– Treća sreća. Meni je ovo treći put da se spremam za Evroviziju, red bi bio da pobedimo sad – poručila je, kroz smeh, šarmantna Sanja.

Više o ovom tranquilo druženju, pogledajte u našim repriznim terminima u utorak od 18 časova na Toxic Folk-u ili u četvrtak od 19 časova na Toxic TV kanalu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci