[acf field="pre_title"]

Ivana Krunić otvoreno: “Nisam zadovoljna kako je prošla pesma Fama, a u rijaliti bih ušla ponovo!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nekadašnja članica grupe Luna i bivša zadrugarka Ivana Krunić je pre par meseci predstavila pesmu “Fama” a kako je priznala u emisiji “Tranquilo”, očekivala je više od te priče. Na pitanje voditeljke Tijane Randjelović – kakvi su njeni utisci i da li ie Fama opravdala očekivanja, Ivana je otvoreno ispričala:

Ivana Krunić otvoreno: “Nisam zadovoljna kako je prošla pesma Fama, a u rijaliti bih ušla ponovo!”
Emisija „Tranquilo“, Ivana Krunić, foto: Toxic

-Iskreno da ti kažem, ja sam nešto drugo htela sa tom pesmom. Nisam očekivala Bog zna kakav bum. Što se tiče svih pesama do sada koje sam izbacivala, iskreno, nisam nešto zadovoljna kako je ts prošla. Više mi se svidja kako je prethodna prošla – “Varala”, ali ipak, meni se “Fama” mnogo svidja a i poslednja je koja je izašla, tako da volim da je izvodim. Od sledeće pesme, totalno dolazi neki novi pravac, nova ja, nova era. Usudila sam se da krenem tim putem i iskreno da ti kažem, utisci drugih ljudi, koji su čuli to a čije mišljenje mi zaista znači, je da sam napravila pravi potez i iskreno, ne mogu da dočekam taj dan kada će to da izadje. Za nekih desetak dana snimamo i spot. Pesma je više folk iako ja od samog početka karijere sam bila više pri popu, i tu neku groove muziku, to je bilo neko moje obeležje, još dok sam bika u grupi Luna, ali sam shvatila da kada nastupam, jedva čekam drugi blok gde je više narodnjaka. – ispričala je Ivana a potom i uživo zapevala nekoliko humera uživo, kako pop tako i folk.

Ivana i Tijana su se dotakle i teme rijalitija, a na pitanje da li bi ponovo ušla, Ivana je odgovorila da bi:

-Sada da, sada mi je lagano, skapirala sam šta je tačno rijaliti. Mnogo manje sve prihvatam k srcu a pre nije bilo tako. Za neke dobre pare, od kojih bih mogla nešto napolju da napravim, recimo jedan stan u Beogradu. Za ta pare bih ušla i prilično lagano bih prošla kroz rijaliti ovaj put za razliku od prvog puta, tako da apsolutno da. A i ako se ovako nastavi sa Koronom, malo je zeznuto za nas muzičare, pa bar nešto. – bila je iskrena Ivana.

Više priča ali i dobrih pesama sa Ivanom Krunić, Sindi Models, Husom Beat street i Andreom Došen, pogledajte i večeras, u repriznom terminu emisije “Tranquilo” od 19 časova na TOXIC TV-u!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci