[acf field="pre_title"]

Neda Ukraden u “Tranquilo-u” otkrila: “Bila sam usamljena kao dete, stalno sam slušala radio i tako sam zavolela muziku!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Da njena popularnost ne bledi, dokazuju kako pune dvorane, pregledi na youtube-u, tako i pozitivni komentari koji su pristigli na našu adresu nakon emitovanja emisije sa Nedom Ukraden.

Neda je otvoreno govorila o mnogim temama a neizostavno je bilo evociranje uspomene iz detinjstva, iako joj taj period nije najdraži.

  • Ćale je radio kao načelnik SUP-a i ki smo se često selili… Živela sam u 5 gradova samo tokom osmogodišnjeg školovanja. Mnogo sam patila što sam se selila i mnogo sam bila usamljena kao jedinče. Taman steknem neke drugare, naviknem se na učitelje, nastavnike i ajmo opet, put pod noge. Zato sam se i vezala za muziku. Stalno sam, kaže majka, sedela uz radio, skidala pesme i pevušila i učila.

Pored muzike, Nedina želja je bila da ima i diplomu, te je završila dva fakulteta – engleski jezik i književnost i Pravni fakultet u Sarajevu. Ipak, svojim najvećim uspehom u karijeri smatra evergrin numeru “Zora je” koja je prepevana na čak 13 svetskih jezika. O tome kako je u samo jednoj prodavnici ploča, prodata u rekordnih 11 miliona primeraka, kako joj je ova numera otvorila vrata da zapeva Josipu Brozu Titu i Gadafiju, Neda je ispričala u emisiji “Tranquilo”, istakavši u razgovoru sa Tijanom Randjelović, da iskreno smatra da je to najveći hit svih vremena na Balkanu.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci