[acf field="pre_title"]

Nikola Gajić poručio najboljoj drugarici: „Daću ti od bubrega i za ostatak idemo na letovanje!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Oboje su aktuelne, mlade zvezde domaće javne scene, Tamara Milutinović kao jedna od najpopularnijih pevačica, a Nikola Gajić, javnosti poznatiji kao Neuspeh Jokeru. On, sveže lice Instagram scene i miljenik korisnika društvenih mreža. Pored toga što ih povezuju milionski pregledi na internetu, postoji još nešto, mnogo značajnije.

Naime, Tamara i Nikola su najbolji prijatelji iz detinjstva. O tom prijateljstvu Tamara je govorila prilikom gostovanja u emisiji „Tranquilo“ koja se emituje svake nedelje na Toxic Folk-u.

– Ne znam ko je Paja u Nikolinim klipovima, ali znam da sam ja Milica. On često kaže da sam mu ja glavna inspiracija. Ima priliku da čuje moje, tipično ženske, izjave pa to pretoči u video – ispričala je Tamara, a potom joj je Tijana u okviru igrice „Istina-izazov“ zadala zanimljiv zadatak. Trebalo je da svom najboljem prijatelju, Nikoli, pošalje poruku u kojoj mu traži pozajmicu od 500 evra.

Pevačici se zadatak dopao, te je ne skidajući osmeh sa lica, to i uradila. Nikola joj je vrlo brzo, u svom fazonu i odgovorio: „Daću ti od bubrega i za ostatak idemo na letovanje!“

Foto: Privatna arhiva

Puno smeha u studiju, a verujemo i ispred TV ekrana bilo je u nedelju, a mi obećavamo još puno takvih emisija. S toga, ne propustite ni sledeće izdanje, jer – nedelja je dan za „Tranquilo“!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci