[acf field="pre_title"]

Sladja Allegro o suprugu Zoranu i naslednici Mili: “Nije bilo lako ali nismo odustajali!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Sladja Allegro je dugi niz godina u skladnom braku a njen izabranik Zoran Dragaš je zbog nje došao u Obrenovac gde su svili porodično gnezdo. Kako je sama istakla, gostujući u emisiji “Tranquilo”, Sladja se ponekad boji da kaže da je dobro i da joj ništa ne fali, jer je i ovu prinudnu pauzu iskoristila za lepe stvari i da je sve podredila mezimici Mili, koja je, kako kaže, na mamu luckasta a na tatu mudra. Sladja je ne skidavši osmeh sa lica, govorila o svojoj porodici, koja joj je najveći uspeh i ponos u životu, te je otkrila da je suprug osvojio dobrotom i mudrošću, i da je, kada je prvi put otišla kod njega u rodnu Foču i videla njegov odnos prema porodici i majci, odmah znala da je on čovek njenog života, ističući da ljude ne treba tražiti, već da oni pravi uvek sami dodju. Sladja je otvoreno ispričala i koliko su priželjkivali dete, iako nije bio lak put.

Sladja Allegro o suprugu Zoranu i naslednici Mili: “Nije bilo lako ali nismo odustajali!”
Slađa Alegro, foto: Toxic
  • Svaka žena treba da se ostvari u toj ulozi, jer je to sastavni deo i nešto što je od Boga. Trudili smo se i nismo odustajali, bez obzira što je nekada bilo teško, jer sam ja bila sigurna da će se to zaista dogoditi. Nisam imala nikakve sumnje, i vrlo je važno da nikada nisam rekla “Šta ako?” Mila je unela neke nove boje u naš život i usmerila nas. Sada ležemo i ustajemo na vreme, kuvamo, jedemo, družimo se… Nekako nam je život sada uredniji. – istakla je Sladja.

Na Tijanino pitanje da li ima strah da će pogrešiti u nečemu i da li su razmazili Milu, s obzirom na to da su je malo duže čekali, Sladja je odgovorila:

  • Naravno da imam, mislim da svako to ima. Ali, neću uraditi ništa namerno nego možda iz te velike ljubavi. Zoka često kaže u šali da smo mi imali sve predispozicije da budemo dva ludaka od roditelja. Em smo je dobili kasno, em sto prošli jedan teži put, ali čini mi se da nismo. Razmažena je zato što je mnogo voljena, ali nije bezobrazna. Fizički više liči na tatu a karakterno mislim da je više povukla na mene. Tako je malo “čvrknuta”, djuska, peva stalno, a na Zorana mudra. – isrpičala je Sladja, i datakla se teme da joj je Seka Aleksić mnogo pomogla, preporučila kliniku i u teškim momentima bila uz nju.
  • Puno ljudi veže moju situaciju sa njenom, pa pomisle da sam i ja bila na vantelesnoj, ali nisam. Ja sam imala drugi problem koji sam rešila zahvaljući toj klinici i Seki, kojoj sam zahvalna do kraja života. – zaključila je Sladja.

Jedan od videa u kojima govori o tome, pogledajte na linku ispod:

Na našem youtube kanalu, pogledajte i ostale video klipove iz ove emisije a naredno izdanje emisije “Tranquilo” možete pratiti sutra od 19 časova, na kanalu Toxic Folk.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci