[acf field="pre_title"]

Tamara Milutinović sasvim iskreno za „Tranquilo“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mlada pevačica kojoj su još tokom takmičenja u Zvezdama Granda predviđali perspektivnu karijeru, u proteklih nekoliko godina postala je sinonim za dobar štimung i siguran hit. Ponosna vlasnica pesama „Hajde da zažmurimo“, „Instagram“, „Zabranjeno voće“, „15 do 2“ i drugih, gostovala je u emisiji „Tranquilo“ koja se emituje svake nedelje na Toxic Folk kanalu.

Tamara Milutinović je pred objektivima naših kamera otkrila mnoge detalje iz svog privatnog i profesionalnog života. Sa voditeljkom, Tijanom Ranđelović, prisetila se početaka, otkrivši kako se nosila sa kritikama i ko joj je bio najveća podrška, sa kojim koleginicama se druži i kako je započela saradnju sa Saškom Nikolićem i Milanom Miletićem. Takođe, harizmatična pevačica je maestralno izvela nekoliko numera uživo u akustik verziji, igrala igricu „Istina-izazov“ i provela jedan „reset dan“ sa Toxic ekipom, odmerivši snage sa Tijanom u kuglanju.

Sve to pogledajte večeras od 19 časova samo na Toxic Folk kanalu, jer – nedelja je dan za „Tranquilo“.

Da podsetimo, repriza je zakazana za utorak od 20 časova na Toxic Folk-u, dok će na Toxic TV-u repriza emisije biti emitovana u četvrtak u 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci