[acf field="pre_title"]

„Tranquilo“: Čemu je Ljupku, Nenada i Žarka naučila prethodna godina?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Iz nedelju u nedelju emisija „Tranquilo“ postaje sastavni deo dana sve većeg broja publike, na šta smo veoma ponosni. Kako gosti često naglašavaju, atmosfera je domaća i prijatna u čemu uživaju svi u studiju jednako kao i naši gledaoci.

Kao što znate, ovonedeljni gosti su bili  Ljupka Stević, Nenad Manojlović i Žarko Stanojević, gledali smo divno druženje, a pevali su svi „za sve pare“ i opet emisiju učinili izuzetno zabavnom, protkanu pozitivnošću i odličnom emocijom.

Od Žareta smo saznali da je tokom ovog ne tako lepog perioda u našim životim, ipak radio, vežbao i družio se u svom muzičkom studiju, izdao novu pesmu, samo mu je žao što nije uspeo dovoljno dobro da je ispromoviše zbog trenutne situacije. Neša je zaključio da se svakoj situaciji i vremenu moramo prilagoditi i iz toga izvući najbolje, da treba da shvatimo da smo srećni sa onim što imamo, jer vrlo lako možemo da nemamo. Takođe, prethodnu godinu će pamtiti i po tome što se posveto porodici i prijateljima, družio se dosta kvalitetnije i rasterećenije.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Ljupka se pohvalila time da je postala dupla tetka, odnosno njen brat je dobio blizance, a kako je prethodna godina za nju bila prilično turbulentna po pitanju njenog ljubavnog života, tako je shvatila da ništa u životu ne bi trebalo planirati. Srećna je i što je potpuno neplanirano snimila pesmu i rekla nam da veruje da ćemo od marta ove godine svi da se vratimo normalnom načinu života, sa takvim osećajem kao da se nikada ništa nije ni desilo.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Tijana Ranđelović se svake nedelje potrudi da ugosti najkvalitetnije pevače i muzičare, uz čije priče i pevanje ne postoji sumnja da neće biti šale, smeha, prijatnih razgovora i obilja dobrih pesama koje se izvode uživo i koje stvaraju fenomenalnu atmosferu.

Ukoliko želite da danas uživate isto kao i u nedelju uveče, možete to učiniti tokom repriznog termina u 18 časova na Toxic Folk-u, ali i u četvrtak u 19 časova na Toxic TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci