[acf field="pre_title"]

Večeras: “Tranquilo” sa srpskom Tinom Tarner! Neda Ukraden otkrila mnoge detalje iz svoje bogate karijere!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je dan za “Tranquilo” – dobro poznata rečenica koja je u poslednjih nekoliko meseci postala sinonim za opušteno i zabavno nedeljno veče. Ovoga puta, na kanalu Toxic Folk, imaćete priliku da vidite kako je tekao razvojni put Nede Ukraden, čija karijera traje pola veka. Na ekranu u studiju su se smenjivale fotografije iz svih etapa Nedinog života a čuvena pevačica je otvoreno pričala o detinjstvu i mladosti, čestim selidbama, roditeljima, fakultetima koje je završila i muzičkim počecima. Kako se posvadjala sa saradnicima zbog pesme “Zora je” koja joj je promenila život i koja je prevedena na 13 svetskih jezika, kada će izaći biografija koju priprema, kakav je osećaj bio pevati Titu i Gadafiju, zbog čega žali u životu, na šta je najponosnija, koliko su je prosili a zašto se nije ponovo udala, Neda je sasvim otvoreno ispričala u razgovoru sa Tijanom Randjelović.

Večeras: “Tranquilo” sa srpskom Tinom Turner! Neda Ukraden otkrila mnoge detalje iz svoje bogate karijere!
Emisija „Tranquilo“, Neda Ukraden, foto: Toxic

U delu emisije “Resetovanje” ekipa Toxic-a je posetila Nedin omiljeni kutak nadomak njene kuće na Banovom brdu – igraonicu, kafić i salon lepote koji je godinama u vlasništvu Nede i njene kćerke Jelene. Na mestu gde puni baterije, razgovarale su o unucima, na koje je izuzetno ponosna, o putovanjima i koncertima kojih se uželela ali i o muško – ženskim odnosima i fenomenu uspešnih i jakih žena, za kakvu važi Neda, uz par saveta koje je podelila sa Tijanom.

Večeras: “Tranquilo” sa srpskom Tinom Turner! Neda Ukraden otkrila mnoge detalje iz svoje bogate karijere!
Neda Ukraden, Tijana Ranđelović, foto: Toxic

Puno iskrenih priča i dobre energije, očekuje vas večeras, od 19 časova, na kanalu Toxic Folk, s toga – ne propustite ovo izdanje “Tranquilo-a” sa srpskom Tinom Turner!

Da podsetimo, reprizni termini emisije su: utorak, 18 časova na kanalu Toxic Folk i četvrtak, 19 časova na Toxic tv-u!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci