[acf field="pre_title"]

Zvezda serije „Igra sudbine“: Moje kolege su moja porodica

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Serija „Igra sudbine“ jedna je od najgledanijih na našim prostorima, a glumica Milica Milša svojom ulogom ponovo je oduševila publiku. U „DeToxic“ emisiji glumica je pričala mlađim kolegama, koji su joj kao porodica, ali i sujeti u poslu.

„U životu se nikada nisam kockala, niti sam mislila da ću nešto dobiti jer sam srećne ruke. Sve sam postigla jer sam vredno radila. Ne idem nikada na sreću i kao, biće šta će biti. Radim sve što je u mojoj moći, a posle je sve u Božijim rukama“ – rekla je Milica.

Serija koju gleda cela porodica, „Igra sudbine“, svakim danom beleži sve veći uspeh, a Milica je svojom glumom očarala publiku po ko zna koji put. Za sebe kaže da ne zna šta je sujeta i da je mladim glumcima u seriji pomogla i da funkcionišu kao porodica.

Mladi ljudi sa kojima glumim su veoma talentovani i svi su veoma lepo vaspitani. Uživanje je raditi sa njima, provodimo zajedno po 12 sati, mi smo prava porodica. Kada se ne bismo slagali, ne bi funkcionisali. Volimo se, poštujemo i ono što je najbitnije,obožavamo ono čime se bavimo“ – otkrila je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci