[acf field="pre_title"]

IVA ŠTRLJIĆ POKAZALA JAVNO KOGA VOLI NAJVIŠE! Glumica poslala posebnu poruku!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Iva Štrljić uvek je važila za lepo vaspitanu mladu ženu, koju krasi graciozno držanje, a već pri prvom pogledu na fotografiju njene majke lako se može zaključiti ko je za to „zaslužan“.

Slavica Štrljić 19. juna proslavila je 72. rođendan, a njena ćerka nije zaboravila da joj javno uputi čestitku.

Mamin rođendan“, napisala je Iva pored crno-bele fotografije, kakve često vadi iz porodičnog albuma i deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Iva Štrljić
Foto : Printscreen Instagram.

Slavica Štrljić karijeru je izgradila kao balerina Pozorišta na Terazijama, a 2021. godine dobila je prestižno priznanje za predani rad.

‒ Obaveštavamo kolege da je naša koleginica Slavica Štrljić, solista baleta Pozorišta na Terazijama i dugogodišnji sekretar Udruženja baletskih umetnika Srbije, ovogodišnja dobitnica priznanja „Zlatna značka“ koja se dodeljuje za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, za nesebičan, predan i dugotrajan rad, kao i stvaralački doprinos u širenju kulture naroda i narodnosti Republike Srbije ‒ stoji u zvaničnom saopštenju Udruženja baletskih umetnika.

Lepa balerina je sedamdesetih osvojila srce Milana Štrljića, jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, a u braku su ostali 15 godina. Posle razvoda, on se preselio u Hrvatsku, gde je nastavio da gradi karijeru, a i danas je prilično angažovan.

Ćerka Iva uspešno je nastavila njegovim profesionalnim putem. Za domaće medije jednom je  prilikom priznala da nikada nije maštala da postane balerina i dodala:

‒ Od mame sam naučila da žena ne sme da ima „šlampav“, nego „utegnut“ stav, jer je to damski. I toga se držim.

 

hello.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci