[acf field="pre_title"]

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUN: Bikovi emotivno ispunjeni, Škorpijama sledi važan dan!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Tokom ovog dana izvesno je dobro raspoloženje i velika usmerenost na obaveze i odnos sa kolegama. Pokušajte da malo otupite svoju „oštricu“ kada je komunikacija u pitanju. Mogućnosti novčanih priliva. Emotivno – jačanje strasti.

BIK
Bikovi mogu pokrenuti nove dogovore i saradnje. Vi ste u dobrom raspoloženju, znate šta želite i spremni ste da se posvetite obavezama. Tokom ovog dana očekujte korektan odnos sa drugima i dobro raspoloženje. Emotivno – ispunjenost.

BLIZANCI
Tokom ovog dana moguće je da ćete dobiti zaostalu isplatu koja dolazi baš u trenutku kada vam je najpotrebnija. Lepe vesti ukoliko se bavite privatnim poslom. Ostavljate probleme iza sebe. Emotivno – razmišljate intenzivno o jednoj osobi.

RAK
Izvesna je podrška od onih sa kojima sarađujete. Neka obećanja mogu biti ispunjena. Imate jaku energiju, spremnost i volju, iskoristite to, jer dan može biti izuzetno uspešan. Emotivno – komunikacija sa partnerom se popravlja.

LAV
Najviše ćete biti usmereni na one poslovne obaveze koje niste uspeli da završite ili koje su vam do sada predstavljale problem. Bacite se na posao, možete završiti mnogo toga. Emotivno – kontakt sa nekim preko posla.

Foto : envato

DEVICA
Device bi danas trebale da se usmere na sve ono što im je suštinski bitno, jer mogu preokrenuti ili pokrenuti neke situacije u svoju korist. Pokušajte da budete realni i praktični. Emotivno – kontakt sa osobom koja ne živi u vašem gradu.

VAGA

Više ćete pažnje posvetiti onim poslovima i obavezama koje ste do sada zanemarivali ili gurali u drugi plan. Prvi deo dana je neuporedivo bolji jer vam od popodneva sledi pad energije. Emotivno – vrlo promenljiva raspoloženja prema partneru.

ŠKORPIJA
Pred Škorpijama je važan dan i nemojte dozvoliti da vam prođe samo u površnim razgovorima ili da budete usmereni samo na svoje zadovoljstvo. Bitno je da pokrenete neke poslovne priče jer vam slede iznenađujuće pozitivni rezultati.

STRELAC
Neke bitne dogovore možete pokrenuti tokom današnjeg dana. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali pokušajte da se prilagodite. Dan je dobar i za sređivanje odnosa sa voljenom osobom ili članovima porodice.

JARAC
Pozicija tranzitnog Meseca danas pogoduje vašim planovima kada su poslovni dogovori i saradnje u pitanju. Imate dobre mogućnosti da preokrenete neke situacije u svoju korist. Emotivno – na partnerove napade odgovarate istom merom.

VODOLIJA
Dobar je trenutak da napravite neke promene ili da ih pokrenete. Polje poslovne svakodnevice je uzavrelo i očekujte brza dešavanja i mnogo aktivnosti. U emotivnom segmentu – pokušavate da otvorenije razgovarate sa partnerom.

RIBE
Najaktuelniji su dogovori i jaki kontakti sa poslovnim partnerima. Uspećete da se uklopite u ono što se očekuje od vas. Mogućnosti za neke dodatne novčane prilive. Emotivno – imate lepu komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

Telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci