[acf field="pre_title"]

MILICA PAVLOVIĆ OTVORILA DUŠU I ISPRIČALA SVE O BIVŠIM LJUBAVIMA! „Ne vraćam se nikad na staro“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica, koja privatni život krije kao zmija noge, prvi put govori o tome kakva je bila u vezama, ali i kakvi su bili njeni bivši momci.

– Ko želi da veruje, neka veruje, ko ne želi – ne mora, ali muškarce sa kojima sam bila mogu da nabrojim na prste jedne ruke! Sa svima sam ostala u dobrim odnosima. Ni sa jednim se nisam mirila, jer kada vezu jednom prekinem, to je kraj. Kod mene nema povratka. Nisam od onih koji se, kada nemaju ništa bolje, vrate bivšima zato što im je to provereno – započinje priču Milica.

Nisam kučketina
Ona je prekjuče izdala album „Lav“, na kom se nalazi pesma „Kučketina“, pa smo je pitali prema kome je bila takva.
– Ni prema kome! Jedan deo teksta moje nove numere glasi: „Ja ispala sam frajer u svemu.“ I zaista je tako. Prema svakom sam ispala čovek. A i pitanje je šta je za nekog kučketina. Za mene je to žena koja zna šta hoće i šta neće! Oštra devojka. Ta numera je inspirisana nekim mojim životnim situacijama. Frajer nikada nakon raskida neće reći za devojku da mu je bila top, nego: „Crkla je, pukla je kučketina.“ Nikada neće priznati koliko je voleo tu devojku, već će pričati sve najgore o njoj – kaže pevačica.

Ranjiva

Kako u javnosti deluje kao čelična ledi, Milica otkriva da je veoma emotivna, te da je patila za pojedinima posle raskida.
– Pesma „Venčanje“ je nastala u periodu kada sam bila ranjiva, a to se i čuje u mom izvođenju numere. Otpevala sam je za samo 25 minuta. Miloš Roganović, koji je radio tu pesmu, rekao mi je da u skorije vreme nije čuo tu vrstu patnje dok neko peva – priča Pavlovićeva i dodaje da u teškim trenucima pusti suzu.
– Ne plačem često, ali kada se to desi, neprijatno me je slušati. Žao mi je same sebe kada čujem kakve zvuke ispuštam i šta radim sebi. Ali živo sam biće i to je moj način da isplačem bol koji osećam – završava pevačica.

Milica je za profilnu sliku na Instagramu stavila fotografiju pokojne baka Rade i deke Vladimira, pa smo je pitali da li joj njeni najmiliji najviše nedostaju kada slavi uspehe:

– To sam uradila bez ikakve kalkulacije i preteranog razmišljanja. Kada su mi javili da je krenula prodaja karata za moj koncert u Areni, prvo sam se setila njih dvoje. Znate i sami koliko sam bila vezana za baku i deku. Imala sam neodoljivu potrebu da lepe vesti podelim sa njima. Onda sam počela da listam album sa našim zajedničkim fotografijama, pa sam postavila njihovu sliku na moj profil. Poželela sam da nas troje u tom momentu budemo zajedno bar na taj način.

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci