Warning: Array to string conversion in /home/toxictv/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 395
[acf field="pre_title"]
Array

OTKRIVAMO! Anastasijina buduća kuma je prava lepotica, i bavi se glumom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Anastasija Ražnatović pre dve nedelje izgubila je bebu koju je čekala sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem i sada je prvi put od tužnog perioda stigla u Srbiju. Međutim, do sada nije viđena u javnosti, pa čak ni sa svojom kumom Tarom Milutinović koja je juče posle duže vremena objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Tara Milutinović, koja je po zanimanju glumica, sve oduševljava harizmom i talentom, a juče je sve oduševila i izgledom.

Nasmejana Tara objavila je fotografiju u kratkoj suknji sa jendog gradskog događaja i pobrala veliki broj pozitivnih komentara.

Za ovu priliku je obukla belu suknju, kombinovanu sa krem majicom, i belom košuljom preko. Uz sve to je stavila i zlatan nakit.

„Prelepa“, „nestvarno lepa“, „predivno stvorenje“, „kakav osmeh“… su samo neki od komentara.

Podsetimo, mlada glumica se sa pevačicom Anastasijom druži od detinjstva, od dvanaeste godine i, iako venčanje još uvek nije u planu, Ražnatovićeva je odlučila da će Tara biti njena kuma.

– Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine – ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji „Nedeljno popodne“, a lepa glumica je tada otkrila da je Anastasija u toku korone stavila svoj život na pauzu na dve nedelje, kako bi ga posvetila isključivo njoj, nakon što je saznala da se zarazila virusom.

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci