[acf field="pre_title"]

TEA TAIROVIĆ PRIZNALA DA IMA TREMU! „Samo da preživim izlazak na binu“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mlada muzička zvezda 17. juna na Tašmajdanu održaće prvi solistički koncert, a sve oko priprema prolazi u najboljem redu.

Aktuelnim albumom “Balerina” koji je objavila pre nekoliko dana, oborila je rekordnu slušanost, pa pregledi na Jutjubu se broje u milionima.

– Biću neskromna pa ću reći da album zaista beleži rekordnu slušanost. I to nije ono što ja pričam, već brojevi pokazuju – rekla je Tea.

Ona se uveliko sprema za koncert, a očekivanja ima velika.

– Uvek imaš pritisak i očekivanja od samog sebe da nadmašiš sebe ili budeš dosledan u narednim izdanjima – istakla je ona pa dodala:

– Počela sam da sanjam koncert. Zamišljam taj izlazak. Samo da preživim taj izlazak. Kada izađem i prođu prvi taktovi prve pesme, zaboravim da sam na bini i radim ono što volim.

Na pitanje kako se rešava treme, ona je za  jednu emisiju , kroz osmeh odgovorila:

Jednom rakijicom. Ona uvek dolazi u obzir.

Inače, Tea je rasprodala ceo VIP i Fan pit deo, a ostale karte su i dalje u prodaji.

Na albumu „Balerina“ se nalazi deset novih pesmama „Balerina“, „Bibi habibi“, „Izrael i Palestina“, „Da si najbolji, „Crno odelo“, „Daj daj“, „Ne brini majko“, „Budalo“, „Preterala“ i „Ljubavnica“.

Ova atraktivna pevačica godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača, pa je tokom 2022. godine imala preko 250 nastupa.

 

 

Informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci