Warning: Array to string conversion in /home/toxictv/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 355
[acf field="pre_title"]
Array

Ovaj VREMEPLOV ostaviće vas  bez REČI!  Otkrivamo kako je Dragana Mirković izgledala od početka svoje karijere! 

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica, Dragana Mirković, je poznata po svojoj dugogodišnjoj karijeri, brojnim hitovima i harizmatičnom nastupu na sceni. Njena muzika je osvojila srca mnogih širom Balkana i širom sveta, a vremeplov iz mladosti samo je podsetnik na njenu veliku ljubav prema muzici i predanosti koju je uložila u svoj rad.

Dragana Mirković,Instagram

Fotografije koje smo pronašli ostaviće vas bez daha, od crvene kratke haljine, do elegantih kompleta čini se da ovoj prelepoj dami stoje apsolutno sve vrste modnih stilova.

Podsetimo, tokom svoje duge i uspešne karijere, Dragana Mirković je snimila veliki broj hitova koji su postali evergrin pesme na Balkanu. Neki od njenih najpoznatijih hitova su „Umiljato oko moje“, „Za mene si ti“, „Carstvo tuge“, „Od milion jedan“, „Hteli su moju malu“, „Kad bi znao kako čeznem“ i mnogi drugi. Pored toga, Dragana je održala brojne koncerte i nastupe širom Balkana i Evrope.

Dragana Mirković,Instagram
Dragana Mirković,Instagram

Dragana Mirković je takođe poznata po svojoj sposobnosti da prenese snažne emocije kroz svoje pesme, kao i po svojoj blistavoj sceničnoj pojavi. Osvojila je mnoge nagrade tokom svoje karijere, uključujući nagrade za najbolju pevačicu, najbolju pesmu i nagradu za životno delo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci