[acf field="pre_title"]

NIMALO SE NIJE PROMENILA! Dragana Kosjerina postavila sliku iz detinjstva

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularna voditeljka, Dragana Kosjerina, obradovala svoje brojne fanove na društvenim mrežama objavom jedne preslatke slike iz svog detinjstva. Slika je brzo postala viralna, privukavši pažnju hiljada obožavalaca koji su se oduševljeno upustili u komentarisanje.

Na ovoj retko viđenoj slici, koju je Dragana podelila na svom Instagram profilu smeškajući se široko, otkriva nam svoj neodoljivi dečiji šarm koji je, očigledno, nosila i u ranim godinama.

Draganini fanovi nisu mogli da odole ovom slatkom trenutku iz njenog detinjstva. U komentarima su se nizale reči divljenja i komplimenti upućeni voditeljki, izražavajući koliko je i tada bila harizmatična i šarmantna. Mnogi su primetili i sličnost između male Dragane i njene trenutne pojavljivosti na malim ekranima, uz komentare da se njen osmeh nije mnogo promenio tokom godina.

Dragana Kosjerina je već godinama jedna od najcenjenijih i najpopularnijih voditeljki naše zemlje.

Iako je fotografija iz detinjstva, Dragana Kosjerina i dalje zrači istom pozitivnom energijom i sjajem koji je krasio i tada. Njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju dalje objave i projekte ove izuzetne glumice, uz nadu da će je imati priliku videti i u novim emisijama koje će nas oduševiti.

Dragana Kosjerina, instagram

Dragana Kosjerina nas je ponovo podsetila na to koliko je važno zadržati svoje detinjstvo u srcu i ne zaboraviti one nevino sretne trenutke na koje su možda neki zaboravili.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci