[acf field="pre_title"]

Da li je ovo naslednik Milana Stankovića? Nikola Nani ima poseban poklon za sve dame na današnji dan!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svi smo se do sada uverili koliko dobrih i kvalitetnih vokala je iznedrilo popularno muzičko takmičenje koje se emituje na ružičastoj televiziji, pa je tako jedan od njih i Nikola Spasić, poznatiji kao Nani, koji se proslavio učešćem u istom.

Naišao je na odlične kritike članova žirija, a tokom dalje borbe za opstanak na ovom mestu, našao se u timu Aleksandra Milića Milija. Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri, koja je i te kako usponu.

Za razliku od mnogih učesnika koji su razočarani jer se više ne bore za titulu koja svima mnogo znači, on nije pao u depresiju, već je odmah nastavio tamo gde je stao.

Prihvatio je sve savete, kritike i nastavio da radi na sebi, pa je tako baš na današnji dan odlučio da svim svim ženama pokloni obradu pesme “Perje”, koju u originalu peva Milan Stanković.

foto: Promo

I dok čekamo da se Milan vrati na velika vrata muzičke scene, uživamo u vokalu momka koji je ostao upamćen i po svom fizičkom izgledu, jer su ga mnogi poredili sa svetskom zvezdom Rikijem Martinom, s obzirom na to da likom podseća na njega.

U međuvremenu Nikola vredno radi na novim pesmama koje će uskoro ugledati svetlost dana i to uz ozbiljnu ekipu saradnika.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci