[acf field="pre_title"]

ZA OVE FOTOGRFIJE NIKO NIJE ZNAO! Tanja Savić iznenadila pratioce

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađimizabranikom, pilotom Muhamedom Bešićem.

Iako je u početku svoju vezu pokušala da sakrije od javnosti, Tanja je u jednom momentu odlučila da je obelodani, a od tada rado govori o svom izabraniku.

Tako je sada na svom Instagram profilu podelila nove fotografije sa njim, te istakla da su zapravo u pitanju stare slike.

– Ovo su fotografije od prošle godine, kada niko nije ni znao za nas – napisala je pevačica zadovoljno, pa se upustila u razgovor sa svojim pratiocima koji su joj rado ostavljali komentare ispod niza zajedničkih fotki.

Podsetimo, Tanja je nedavno otkrila da bi volela da obuče venčanicu.

– Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole – izjavila je Tanja, pa dodala:

– Sad mu pripremam jedno iznenađenje, on ništa ne zna. On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije.

Toxic / Kurir.rs Prenela: J.M.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci