[acf field="pre_title"]

Jasna Šćepanović: „Nema predaje, čovek može da ostvari sve što želi ako je uporan i ima cilj“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

“Kada rešite da krenete putem muzike, morate biti spremni na mnoge stvari, za koje ne možete ni zamisliti da spadaju u okvire muzike” – ovako pevačica Jasna Šćepanović objašnjava svoje zanimanje kojim se već godinama unazad bavi.

Gradeći svoju karijeru korak po korak, Jasna je znala, da bez truda I rada nema ni rezultata. Izuzetno cenjena od strane svojih kolega I poznata kao pravi laf I dobar čovek, tvrdi da je sve moguće, samo ako se čovek ne preda.

“Odrasla sam u vrednoj, radničkoj porodici, u kojoj su me od malena naučili da nema predaje I odustajanja, Kad nešto rešiš, moraš da stisneš zube i kada je teško i da budeš vredan I uporan. Odustajanje nije opcija, jer ako staneš na pola puta, kako ćeš znati šta bi se desilo I šta bi te čekalo na kraju puta. Naučena sam tako da nema predaje, ali da ne treba ništa po bilo koju cenu. Sebe ne smeš izgubiti zarad uspeha” –ka\e Jasna.

Ova talentovana pevačica do sada je objavila nekoliko kavera, a onaj na koji je posebno ponosna je onaj za pesmu “Reci sine”, koju je posvetila sinu Denizu, a uskoro će objaviti I svoju prvu pesmu, na kojoj vredno radi jedan od najboljih muzičkih timova. U išćekivanju njenog prvenca, podsećamo vas na jednu od kavera koji je snimila.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci