[acf field="pre_title"]

“NISMO MOGLI DA IMAMO DECU” Potresna ispovest Simonide Milojković za Hype dovodi do suza

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

“Nismo mogli da imamo decu”

Večeras u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost je bila poznata spisateljica i novinarka Simonida Milojković.

Simonida je govorila o svom detinjstvu, odrastanju, o svojim roditeljima, bratu, bivšem suprugu, o nemaštini koju je doživela, o zdravstvenim problemima. Kao i o temama kojima se dugo bavi, a to je sekte, prostitucija i trgovina ljudi.

Vi ste se borili i za potomstvo, jel tako?“ -upitao je voditelj

„Jeste, nismo mogli da imamo decu, nismo bili nešto kompatibilni. Pa smo išli na dve vantelesne oplodnje i obe su bile bezuspešne. Kad je bila druga vantelesna oplodnja imala sam 36 godina i tada smo se razveli zbog preljube.

–Nekako je bilo jasno sa dvadeset šest godina da ću ja ostati bez dece i to se teško prihvati. Em se razvodiš, em druga vantelesna nije uspela i teško se prihvati to da nećeš imati decu“. -izjavila je Simonida na Hype televiziji

„Kako ste Vi to prihvatili?“ -pitao je Usiljanin

„Bilo je teško, u početku sam imala depresiju, pravu kliničku depresiju. Lečila sam se kod psihijatra.“ -odgovorila je Simonida.

„Da li među javnim ličnostima ima neki princ tame?“ -upitao je voditelj.

NE BIH DA ZAVRŠIM KAO MRLJA NA PEŠAČKOM PRELAZU

„Princ tame je lucifer, sotona, to je princ tame. Ima, na žalost postoje ljudi koji su satanisti i na funkcijama su i na položajima su. Imena naravno neću reći ne zato što imam kodeks, nego i zbog svoje bezbednosti“. -izjavila je Milojkovićka

„Jel se plašite?“ -upitao je voditelj

„Satanista koji su na položaju?“ -dodala je Simonida pa odgovorila:

„Ne bih baš volela da završim kao mrlja na pešačkom prelazu“.

„Da li danas ima grabljivice na estradi?“ -pitao je voditelj

„Na estradi, mislite među pevačima?“ -upitno od Simonide

„U javnom životu, u javnom svetu“ -rekao je voditelj

„Među javnim ličnostima, da li ima žena koje se bave prostitucijom, pa kako nema. Ne mogu nikada da tvrdim za nekoga, a nisam ni ljubopipljiva da se raspitujem kod naših kolega novinara da li je ova ili ona.

“Nekad nešto tako čujem pa mi bude žao, jer o nekoj dami imama lepo mišljenje pa posle čujem da se bavi prodajom svog tela, pa mi baš bude žao“. -izjavila je Simonida.

Celu njenu ispovest poslušajte u prilogu ispod:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci